HISTORIK

 

21. FEBRUAR 2008

Toplisten er genopstået! (på trods af alle odds...) Tilmeld din Harry Potter-hjemmeside på www.erised.dk/top

HPtop

Jeg har lavet en lille omrokering af noget af stoffet om Universet. Det nye menupunkt "Magisk rundtur" er kommet til, og under det finder du nu Hogwarts, Diagonlstræde og Hogsmeade.

 

17. FEBRUAR 2008

Har tilmeldt mig en topliste! Det sige måske noget om min manglende tillid til at det nogensinde lykkes mig at få min egen topliste på benene igen... Men du må meget gerne stemme på mig :)

http://www.muuus.dk/toplisten/

 

31. JANUAR 2008

Sidste dag i min læseferie... Har ikke fået lavet meget, men har rodet lidt rundt hist og pist og fået ryddet op i mine links og slettet de sider der er taget af nettet. Synes det er ret ærgerligt, for det var nogle af de rigtigt flottet og indholdsrige sider. Men bare rolig, Drømmespejlet går ingen steder!

 

9. NOVEMBER 2007

Så er det i morgen den sidste Harry Potter-bog udkommer! Hvis du skal have fat i den med det samme, så har www.gyldendal.dk/hp7 en liste over boghandler der holder åbent til midnatspremieren i aften.

 

30. OKTOBER 2007

Så er Drømmespejlet blevet flyttet helt over på erised.dk!

 

20. OKTOBER 2007

Efter en hektisk studiestart har jeg endelig taget mig tid til at få lavet lidt herinde igen. Og så er det jo helt fantastisk at udgivelsesdatoen for Harry Potter og Dødsregalierne i mellemtiden er blevet rykket en måneds tid - hvem ved, måske er det netop gjort for at Drømmespejlet kan nå at være med?

Dagens største nyhed: Jeg har fået eget domæne! Erised.dk bliver der, hvor man for fremtiden kan finde Drømmespejlet.

Dagens anden største nyhed: Jeg har skrevet en anmeldelse af den syvende og sidste Harry Potter-bog, som jeg læste på engelsk mens jeg var i Mongoliet i sommers (hvilket mudderspor på omtrent alle sider i bogen vidner om).

Derudover kan det være at jeg skal interviewes til et bachelor-projekt (på universitetet) om Harry Potter - meget spændende! Da jeg kom hjem fra tur på Bornholm i sommers kunne jeg læse på min mail at jeg lige var gået glip af at komme ind i radioen og snakke om Harry Potter - hvilket har ærgret mig dybt lige siden... Nu kan det være jeg kan veje lidt op på det :)

 

7. JULI 2007

Så er det snart tid til et endnu et anfald af Potter-feber med både film og bog på vej ud - og jeg glæder mig! Biletterne til Harry Potter og Fønixordenen er allerede bestilt (desværre først fredag aften), og jeg er ved at planlægge hvordan jeg kan få fat i bogen til midnatspremieren, selvom jeg er i sommerhus midt ude i intetheden på det tidspunkt...

Jeg har endelig fået finpudset et projekt, som jeg startede på for en måneds tid siden, og resultatet ses her: Spørg Trelawney. Det er en slags lille "spil", og jeg har lagt det ind på quiz-siden, som nu er blevet til Spil og quizzer.

Til lejligheden er Professor Trelawneys tipoldemor også blevet tilføjet i Personkartoteket.

Og da jeg ikke længere er GEÅ, tænkte jeg at jeg hellere måtte opdatere det der står om mig selv...

 

5. JUNI 2007

Så har jeg taget mig sammen til at få opdateret en smule på Drømmespejlet:

Jeg har på oversigten over bøgerne skrevet bagsideteksterne for bog 2-6 ind og lavet en side til bog 7 - med de oplysninger der er indtil videre.

Magiens historie er blevet ført lidt frem i tid.

Berømte elever er tilføjet kollegie-oversigterne.

 

27. JANUAR 2007

Jeg har lige fundet ud af at mit navn og mit billede er blevet misbrugt til at chikanere folk på arto. Læs mere her.

 

25. JANUAR 2007

Et nyt wallpaper under Download...

 

24. JANUAR 2007 (så blev det alligevel nat...)

Ilhja sagde at jeg skulle anmelde Harry Potter-bøgerne, så det er jeg gået i gang med... Foreløbigt har jeg skrevet en anmeldelse af 1'eren, samt indtastet teksten fra bagsiden. I forvejen var der en anmeldelse af 5'eren, som jeg skrev dengang den lige var udkommet.

 

22. JANUAR 2007

Fik et script af Christian, en af mine online venner, som måske kan forhindre spam-robotter i at opfange min mail-adresse her på siden. Håber det virker. Efter en masse support fra Christian lykkedes det mig i hvert fald at få det sat rigtigt ind, sådan at de sider, det sidder på, i det mindste virker!

Ilhja (Ragn har skiftet navn) har bedømt Drømmespejlet. Er lidt muggen over at det ikke er rene A'er hun har givet, men hun er kommet med en masse ideer til hvor jeg kan tage fat, så det er faktisk ret lækkert ^^

 

22. JANUAR 2007 (nat..)

Ny side: Download under Fan. Lige nu ligger der kun de ting jeg lige havde liggende, men med tiden skulle der gerne komme en hel masse lækkert gejl :P

Min top-liste er død for tiden (jeg arbejder på det!), så man kan ikke stemme på hverken mig eller nogen andre på listen lige nu...

 

16. JANUAR 2007

Jeg har flyttet "link mig"-delen væk fra Susepulver og over på sin egen side. Der er link til Link mig både i menuen og under Susepulver.

Min Harry Potter TOP har i et stykke tid ikke virket (kun stemme-ind-funktionen, men den er jo ret essentiel...), men jeg har nu fået det fikset. Jeg endte med at måtte gøre det på den hårde måde med at downloade og geninstallere det hele og derefter rette i tilladelserne på alle data-filerne enkeltvis - så vidt jeg kan se er der 2 filer for hver af de 52 oprettede sider...

Listen har så vidt jeg kan gennemskue været ufunktionel siden engang midt i december. Grunden til at det først er blevet ordnet nu, er at jeg i første omgang prøvede at fikse det selv og derefter gik i gang med at lede efter nogen der vidste lidt mere om php end mig. Skulle bare have geninstalleret fra start... Men det er jo let nok at være bagklog ^^

Og nu virker den igen ikke... Er RET træt af det...

 

11. JANUAR 2007

Så er de sidste af mine tests/quizzer rykket over her på siden. Det drejer sig om disse tre:

Den ultimative Harry Potter-quiz: Quidditch 

Den ultimative Harry Potter-quiz: Berømte Hekse/Troldmænd

Hvilket Harry Potter-kæledyr ville du være?

 

Kom lige i tanke om at jeg indsatte et lille stykke fan-art by me den anden dag.

 

9. JANUAR 2007 (om natten...)

Randi sagde til mig i går at jeg skulle se at få flyttet mine tests og quizzer over på min egen side, så det er jeg gået i gang med... Indtil videre kan man finde disse på min egen side (resten ligger stadig på quizilla.com:

Hogwarts-fordelingshat

Den ultimative Harry Potter-quiz: Magiske Dyr

Den Ultimative Harry Potter-quiz: Hogwarts

Den Ultimative Harry Potter- quiz: Shopping i Troldmandsverdenen

 

Tak til Randi for hjælp med koder til at lave tests på egen side.

Hvis du finder fejl i quizzerne, så sig endelig til! Jeg har ikke haft tid til at gennemprøve dem fuldstændig...

 

7. JANUAR 2007 (midt om natten...)

Splinter-ny side oppe: Du har nu mulighed for at deltage i konkurrencer på min side! Der er lige nu hele to styks oppe, den ene en fan-art-konkurrence og den anden fan-fiction. Håber du har lyst til at deltage!

6. JANUAR 2007

Måske er det bare ikke meningen at Snapes dagbog nogensinde skal læses? Denne gang glemte jeg at oploade det jeg havde skrevet her på forsiden om at jeg havde lagt den ind, OG at linke til den fra Sjov-siden...

Jeg har tilmeldt mig endnu en exchange-side - under pres fra Ilhja! Smut gerne forbi hendes side www.mohel.dk og tag et kig. Har siddet og lavet hjemmeside "sammen med" hende hele dagen - jeg tror hun har fået nået en del mere end mig...

Har fundet ud af at det ikke er muligt at stemme på siderne på min topliste. Jeg prøver at skaffe en php-læge til at kigge på koderne, for jeg ved slet ikke nok om det til at tage mig af det selv... Håber rigtigt meget at det snart kommer op at køre igen!

 

3. JANUAR 2007

Så ligger der et uddrag af Snapes dagbog under Sjov. Skrev det før jul, men glemte det på min arbejdscomputer da jeg gik på juleferie...

 

14. DECEMBER 2006

Jeg har tilføjet en del nye opslagsord i mit Leksikon og også fyldt lidt ud der hvor der manglede definitioner. Det er ikke verdens mest spændende opdateringer for tiden kan jeg godt se på det hele ;)

Og så har jeg lavet en side med Profetien. Lige nu er der dog KUN afskriften fra bogen derinde, så den er lidt flad. Men der skulle gerne komme lidt mere snart!

Hvordan er det lige jeg stille op i alfabetisk rækkefølge i Personkartoteket? "Rookwood, Algernon" før "Black, Regulus"...

Så er der en side om Voldemorts støtter også! Og så er det vidst sengetid...

Ok, når jeg liiiige har skrevet Lord Voldemorts 10 bud altså...

 

12. DECEMBER 2006

Så har jeg overført konceptet omkring fan-art til fan-fiction-afdelingen. Så mangler jeg bare at nogen sender noget ind... *hint hint*

Desuden har jeg flyttet fan-art og fan-fiction opad i menuen, så det ikke længere ligger nede i bunden. Det landede der i første omgang pga. tilfældigheder, og det synes jeg faktisk ikke det havde fortjent!

Jeg opdagede lige at siden med Eliksirer var røget helt ud af navigationssystemet da jeg flyttede rundt. Den er tilbage i menuen nu!

Og så er der ellers lidt random opdateringer i Leksikonnet, Personkartoteket,under Bøger og Besværgelser og jeg har ændret skriftfarven på siden til en lidt lysere grå, fordi teksten på nogle skærme var ret mørk og næsten ikke til at læse.

 

7. DECEMBER 2006 (om natten, hvad ellers?)

Så har jeg fået færdigudviklet konceptet omkring min fan-art-sektion! Det tog lidt tid, en masse forsøg og nogle php-koder, men nu kører det vidst! Det bliver muligt for dem der sender ting ind at have en lille "profil", som bliver indsat der hvor man kan se deres billeder.

Det bliver nok ca. det samme der kommer til at gælde for fan-fic, men jeg skal også lige nå at sove i nat...

Jeg har lagt to tegninger lavet af Ragnfrid, ind på fan-art-siden sammen med et par af mine egne. Hvis du også vil have en tegning derind, så se her.

 

4. DECEMBER 2006 (midt om natten)

Synes ligesom der tegner sig et mønster for hvornår jeg opdaterer min side... *ups*

Jeg har lagt et par af mine egne pixel-tegninger ind under fan-art og skrevet hvordan DU kan få dine ting derind og ind under fan-fiction. Så det er bare at komme i gang med at tegne/skrive og sende!

Og så har jeg aftalt et samarbejde med Jeppe, som har hogwartsskole.dk - håber det bliver godt ^^

 

3. DECEMBER 2006 (midt om natten)

Er i gang med at opdatere lidt i mit Leksikon og i Personkartoteket. Og så tænker jeg over hvad Drømmespejlet mangler for at blive endnu bedre! Lige nu mangler webmasteren søvn, men hvis du har en idé til noget der skal være her, så sig endelig til! Så kigger jeg på det en dag hvor jeg er vågen ;)

EFTERLYSNING: ønsker til indhold på siden!

 

2. DECEMBER 2006 (midt om natten)

Så er der nyt design på Drømmespejlet!!!

Da jeg alligevel skulle til at rode med siden, valgte jeg også at ændre sidens opbygning. Menuen ude til venstre er blevet lidt længere, til gengæld er der lidt færre niveauer at bakse med på undersiderne. Jeg håber I kan finde rundt herinde - ellers må I jo sige til.

Den største ændring der er sket i opbygningen er nok at alt det, som før lå under menu-punktet Andet, nu er blevet delt ud mellem Bøgerne og Fan (ny kategori). Det seriøse er røget hen det første sted, resten under Fan.

Og så har jeg tilføjet nogle punkter der hedder Fan-art og Fan-fiction. Jeg havde tænkt mig at scanne nogle af mine Potter-tegninger ind og lægger dem derind sammen med en opfordring til at andre også kan sende deres ting ind. Men nu må vi lige se hvad jeg finder på :P

NB: Hvis du finder nogen døde links, billeder der ikke virker eller andre irriterende ting, så må du meget gerne sige til, så siden hurtigt kan blive tip-top igen!

 

20. NOVEMBER 2006

Som lovet i går er der kommet lidt nyt stof under Andet. Det drejer sig om lidt hjernedød undeholdning, så smut ind og ser om du ikke skulle kunne genkende nogen af Bivirkningerne ved Harry Potter eller om de 10 ting man kan finde i Harry Potters kuffert ikke skulle kunne bringe smilet frem på dit efterårskolde ansigt.

 

19. NOVEMBER 2006

Jeg gik lige hen og blev lidt nostalgisk efter at have fortalt Drømmespejlets historie til en stakkels dreng som havde skrevet mig en mail. Derfor valgte jeg simpelthen at lave en officiel Drømmespejlets Historie til glæde og gavn for mig selv - og måske også andre?

I min søgen efter dokumentation til ovennævnte projekt stødte jeg på en del mere eller mindre færdige skriverier som jeg forelskede mig lidt i og vil prøve at gøre klar til siden her. Det meste er i kategorien "meningsløs sjov".

Jeg har tilføjet nogle nye links under Susepulver, og så har jeg ordnet dem så de står alfabetisk. I starten havde jeg en idé om at jeg ville lade de bedste/største stå øverst, men man kan jo ikke bare sådan lige sammenligne hjemmesider. Alfabetisk er til at finde ud af.

 

18. NOVEMBER 2006

På opfordring fra min vejleder (jep, sådan en har jeg nemlig!) har jeg opdateret de Kolde Facts under Magiske Mig, så de sådan nogenlunde passer med mit liv lige nu.

Jeg har brugt en del tid i sidste uge og i dag på at rydde op på toplisten, så der ikke ligger alt muligt skrammel og lukkede sider og flyder. Hvis I opdager noget på listen der ikke er som det skal være, så sig meget gerne til!

Og så har jeg svaret på mails fra de sidste par måneder (min mail har været i uorden). Det er herligt når der ligefrem ligger adskillige "fan-mails" (ok, jeg har lidt høje tanker om mig selv, men det føles altså godt at tænke på dem på den måde!) og venter på svar. ^^

Dem jeg har fået kommentarer fra strækker sig aldersmæssigt fra 11 til 26 år, og det synes jeg faktisk er lidt sjovt.

 

30. JULI 2006

Jeg har slettet den ene stemme-knap af den sørgelige årsag at Dullernes Univers er blevet lukket, og dermed er toplisten også røget.

 

18. JULI 2006

Endnu en ny Hogwarts-skole er tilføjet under Susepulver. Jeg er netop hjemvendt fra ferie i det udenlandske og er blevet glædeligt overrasket ved at finde Drømmespejlet i den absolutte bund af Toplisten - nemlig som side nr. 19 på listen! Det er ikke fordi jeg elsker at være i bund, men jeg er lykkelig over at så mange har tilmeldt deres sider ^^

Jeg blev træt at at skulle scrolle halvanden meter for at nå ned og se min counter i bunden af forsiden, så de ældste nyheder er røget ind på en side for sig. Jeg ved ikke om det har interesse for andre end mig selv, men der er altså stadig mulighed for at se dem.

 

8. JULI 2006

Har sat en chart-counter ind (se nede i bunden). Den kan et par ting som min peak-counter ikke kan, blandt andet at sætte mig på chart.dk's liste over Harry Potter-hjemmesider - og det er faktisk en liste som er værd at bruge når der skal surfes på Potter-sider!

 

6. JULI 2006

Tja, glemte at uploade mine opdateringer sidst, og fik undret mig lidt over at der slet ikke var nogen der kommenterede min topliste *ups*

Jeg er blevet færdig med at opdatere siderne med uddybende oplysninger om nogen af hovedpersonerne. Af en eller anden grund har de sider aldrig været oppe her på Drømmespejlet, så det er jo næsten som om de var splinternye!

 

3. JULI 2006 (nat)

Jeg bestemte mig for et stykke tid siden for at Internettet lider af en seriøs mangel på toplister for danske Harry Potter-hjemmesider. Derfor har jeg brugt det meste af dagen i dag på at kæmpe med at få sat sådan en op. Resultatet ses HER.

Håber at der er en masse der har lyst til at tilmelde deres sider ^^ Om ikke andet, så tager jeg mig en reklame-rundtur når jeg engang får tid og Internet-adgang til det.

 

25. JUNI 2006

Er overvældet af studenter-fester, men tog mig lige tid til at tilføje et link til en Hogwarts-skole under Susepulver.

 

21. JUNI 2006

Dette har intet med siden eller Harry Potter at gøre, men MÅ bare fortælle det: Jeg er nu student og har retten til at skrive 13 inde i min hue, da det var den karakter jeg fik i min sidste eksamen! ^^

 

19. JUNI 2006 (nat)

Tilføjede (på opfordring) Simone fra hpkegle.dk over messenger og snakkede med hende her til aften - hun har bare rigtigt, rigtigt mange Harry Potter-ting! Føler mig slet ikke spor fan-agtig i sammenligning med hende! Men synes det er super fedt at snakke med en der ligesom mig selv har lidt mere end sædvanlig interesse for Harry Potter ^^ Har en følelse af at der kan komme noget spændende ud af det!

Er der nogen der kan fortælle mig hvorfor jeg i dag får vist siderne Magiske Dyr og Planter helt uden styles hvis jeg bruger mine anker-links til at hoppe ned i teksten? I går virkede det altså helt fint *vræææææl*

Hvis der er nogen af jer der oplever det samme - eller nogen for hvem det virker - så må I meget gerne lige lægge en besked i min gæstebog. Jeg er helt på Herrens mark uden min Ragn (mit orakel, min hjælper og min ven)!

 

18. JUNI 2006

To nye online Hogwarts-skoler tilføjet under Susepulver. Mukker over at de HVER uge i Prison Break siger "sidste afsnit på næste søndag," men at der hele tiden er flere... Men håber at Rowling vil gøre det samme efter bog 7!

 

17. JUNI 2006

Fik en pludselig åbenbaring, hvilket resulterede i denne side.

Jeg har lidt overvejet at lave en engelsk udgave af Drømmespejlet, men der er bare rigtigt, rigtigt meget der skal oversættes så! Det vil tage en evighed (og hvor skal tiden komme fra?) og jeg er ikke så helt fantastisk til engelsk at jeg kan regne med at jeg bare uden videre kan finde ud af at skrive det hele på engelsk...

Men jeg synes alligevel det kunne være lidt blær at have en engelsk side, og så prøve at se om man kunne får Rowling herself til at linke den måske? Jeg er nemlig ikke i tvivl om at jeg har mere stof end de fleste andre ^^

<---- Jeg har lavet et q-link, så nu skal jeg ud at reklamere for siden! Har derfor tilmeldt mig nogle exchange-ting (se bunden).

Min koldskål nåede at blive helt varm fordi jeg fandt ud af noget interessant om en vis romersk kejser ved navn Septimus Severus og hans rival Albinus - se hvad! Og så er jeg ved at ordne mit Susepulver. Hvis du kender nogen gode links der skal på, så råb højt!

En ekstra service indlagt under Magiske Dyr og Planter - nu kan man bare klikke i indholdfortegnelsen og for at komme ned til det/den rigtige dyr/plante. Tak til Ragn for koden til det!

 

16. JUNI 2006

Føj for en masse opdateringer for tiden! Dagens nyhed: jeg har skaffet mig en peak-counter (se bunden), som stammer fra en af mine gamle sider. Jeg har selvfølgelig nulstillet den inden jeg flyttede den over ^^

Jeg kan bedre lide peak-countere end dem fra chart, som jeg ellers har klaret mig med her på Drømmespejlet, peak viser nemlig besøgende, mens chart viser hits - og min counter stod på små ynkelige 5299 af slagsen da jeg erstattede den med den nye :'(

Håber det kommer til at gå fremad med besøgstallet!

 

15. JUNI 2006 (dag - har sovet 5 timer)

Glemte at skrive noget, som jeg er bedt bedt om at forklare: på rigtigt mange af siderne optræder nu nogle mystiske angivelser der ser ud noget i retning af f.eks. (5, s. 125). Det, det betyder, er såmænd at oplysningerne kan findes i bog 5 (dvs. Harry Potter og Fønixordenen), s. 125.

Det er både for min egen og jeres skyld, for det gør at oplysningerne er meget lettere at tjekke med bogen, og det gør mit arbejde med at skrive mere på siden en del lettere. Desuden så tror jeg på at det fremover vil blive sværere for folk at tage mine ting og påstå at de selv har skrevet dem, for nu har mine ting et rimeligt særpræget præg (det er nemlig ikke altid nok at de er skrevet med mine ord...)

Jeg har ikke fået skrevet bog- og sideangivelser ind på ALT, for min side indeholder efterhånden RIGTIGT MANGE forskellige oplysninger, og det tager lang tid at genfinde alt det, som jeg har skrevet for lang tid siden, i bøgerne. Netop derfor har jeg i mit Harry Potter-leksikon også lavet krydshenvisninger til hvor man kan finde flere oplysninger andre steder på siden. Leksikonet er blevet en slags register eller site-map nu ^^

 

15. JUNI 2006 (nat)

TADAAA!!!! Alt det som er beskrevet nedunder (den 18. maj) er blevet færdiggjort og uploadet ^^

Jeg har desuden foretaget et drastisk træk og simpelthen slettet alt det på min side, der har med filmene at gøre! Grunden til det er, at de film-tingene udelukkende er skrevet på opfordring fra andre. Det er det Potterske univers, ikke skuespillernes livshistorie, der interesserer mig. Derfor har jeg heller ikke den store lyst til at opdatere film-informationerne, da det er noget jeg skal bruge tid på at surfe rundt og finde på Internettet, for det står ikke jo i mine Harry Potter-bøger, som jeg ellers sidder med næsen i hele tiden! XP

Det kan godt være at film-delen engang dukker op igen, men indtil videre er min side udelukkende Pottersk på den Rowlingske måde!

 

18. MAJ 2006

Arbejder på siden. Har indtil videre fået lavet en temmeligt omfattende ændring i den grundlæggende design-opsætning, hvilket du som besøgende sikkert slet ikke vil bemærke, og så en masse nye sider og opdateringer, som jeg håber du VIL bemærke!

Nye sider:

Universet: Magiske planter, Tryllestave, Historiske begivenheder, Bøger, Eliksirer, Voldemort (siden er ikke ny, men alt indholdet er)

Magiske mig: Interview, Mine spørgsmål til Rowling, Tak til

Opdaterede sider: Universet, Personkartoteket, Magiske dyr, Besværgelser, Diagonalstræde, Hogsmeade, Leksikon, Magiske Mig, Mine HP-ting, Susepulver

Jeg er gået i gang med at læse/skimme bøgerne igennem mens jeg sidder ved computeren, for så kan jeg få skrevet en hel masse oplysninger ind direkte, uden jeg glemmer noget ^^ (og dog er der smuttere...)

Desuden prøver jeg at skrive ind hvor (næsten) alle oplysninger kommer fra. F.eks. har jeg ved personerne skrevet hvornår de første gang optræder i serien, og hvor i bøgerne man kan finde de forskellige besværgelser (kun ét sted er nævnt, selvom der sagtens kan være flere). Jeg er langt fra færdig, men det går fremad, og det er sjovt!

 

13. MAJ 2006

Ja, der skulle jo nødig gå et helt år mellem opdateringerne! Egentlig er grunden til at jeg skriver, at jeg nu har fået læseferie og har lidt mere frihed når det kommer til det med at disponere min tid. Og så selvfølgelig også at der er en pige der har benyttet sig flittigt af mit materiale til at lave sin egen hjemmeside udfra, og jeg derfor har brugt en del tid på at sammenligne hendes side med min egen. På den måde er jeg blevet tvunget til at indse hvor meget siden her trænger til en kærlig hånd.

Det er ikke fordi der slet ikke er sket noget siden jeg sidst skrev her på forsiden, men de rettelser jeg har lavet har været for små til at jeg så nogen grund til at reklamere for dem. Der er indtil videre INTET kommet op om den sjette bog, og det ligger jo lige på grænsen til at være uendeligt pinligt. Og jeg har slet ikke opdaget at der, på grund af omrokeringer af min anden hjemmeside, ikke har været nogen billeder her på Drømmespejlet siden Halloween...

Har også endelig fået fjernet stemme-knappen til Harry Potter-toplisten, da siden endelig så ud til at være forsvundet rigtigt, efter i lang tid at have været skiftevis off- og online.

Håber på at få nogle rigtige opdateringer såvel som rettelser fra hånden her det næste stykke tid :)

 

14. JULI 2005

Ok, jeg har ikke rigtigt tid til denne opdatering, da jeg er på vej i seng (for at smuglæse HP and the Phoenixorder under dynen!) men jeg vil bare lige sige at jeg synes det er skønt at man ligefrem kan se at trafikken stiger her i ugen op til udgivelsen af Harry Potter and the Halfblood Prince! Jeg skal selv på spejderlejr fra lørdag og indtil næste søndag og derefter skal jeg kæmpe med min lillebror om retten til at læse bogen først, men jeg regner med at have læst bogen om et par uger!

Hvis jeg ikke får førsteretten til bogen, så regner jeg med at kaste mig over generelle opdateringer her på siden i ventetiden, for jeg kan mærke at jeg er blevet bidt af Harry Potter-feberen igen! Jeg håber at I alle sammen glæder jer lige så meget som jeg gør!

Må dog lige overveje hvad jeg skal stille op med oplysninger fra den nye bog, for kan jo ikke tillade mig at smække dem op hvor de kan risikere at ødelægge noget for dem der venter på den danske udgave...

Har tilmeldt Drømmespejlet en topliste med hjemmesider.

 

17. MAJ 2005

Jeg har på opfordring fået renset ud i under Susepulver, da det viste sig at ildstederne på nogen af destinationerne er blevet muret til siden jeg sidste var inde på dem... det er sørgeligt når de hjemmesider man plejede at hænge ud på pludselig lukker. Jeg skal dog nødig snakke eftersom jeg ikke har rørt ved denne side i et halvt år - det er også en smule sørgeligt at jeg ikke længere tænker på Harry Potter hele tiden.

Jeg har fået en gæstebog af Marianne fra dudu.dk, så nu slipper jeg for alle reklamerne fra bravenet ^.^ Og har også fået sneget mit link ind i en bannerrotation på dudu.dk, så nu kan det være der kommer besøgende hertil!

Min counter står på 1267 besøgende... ville have skiftet over til en peak-counter, men nu tager de 100 kr (jeg ved ikke hvad det svarer til i troldmandspenge...) i oprettelsesgebyr, så jeg beholder bare denne her selvom jeg slet ikke kan finde ud af den :S

 

19. OKTOBER 2004

Så er det muligt at stemme på mig inde på DuDutop.dk, bare klik på linket ovenover! Har også lavet en lille animation til gæstebogslinket :P

 

18. OKTOBER 2004

Har rettet de links som ikke virkede inde under Susepulver, og har fået mig en ugle der skal sørge for at jeg får min post :P (jeg har selv lavet den, så jeg vil sætte pris på at den ikke havner på andre sider uden min tilladelse!)

Tog mig også sammen i dag og fik oprettet en gæstebog på bravenet! Wee, jeg har en gæstebog! Den bor inde under Ugleposthus (hvor går man ellers hen for at sende beskeder?) Husk nu at skrive i den ;)

Meldte også siden til DuDutop.dk i håb om at jeg vil få nogen besøgende så alt mit arbejde ikke er spildt... Det var dog mest for at finde ud af hvad det egentlig var for noget :)

 

14. OKTOBER 2004

Har lavet siderne om Rowling, selvom det er meget tyndt... Og så er der kommet stof under Filmene og Bøgerne. Det betyder at stort set hele siden er oppe at køre! Der er kun ganske få ting der endnu ikke er lagt ind og jeg er ærligt talt ret tilfreds med mig selv :P Har også lagt et par billeder ind hist og her :)

 

13.-14 OKTOBER 2004

Yessur! Så er der indhold under menupunktet "Andet". Tjek det ud, det er alt det sjove der ligger der ;)

Der er allerede skræmmende mange filer der hører til denne side og jeg er bange for at jeg kommer til at skulle ind og rette på dem allesammen inden længe :S

Har set Jesus Christ Superstar hos en af mine veninder (første gang ever) og har fået Maria Magdalenes sang på hjernen! Slår den ihjel med tilfældig musik fra harddiscen...

 

12.-13. OKTOBER 2004

Har fået lavet næsten alle siderne under "Universet"! Jeg mangler kun personerne og så selvfølgelig at tjekke at det hele er up to date - hvilket jeg egentlig tvivler på at det er, men jeg håber, for jeg gider ærligt talt ikke skulle ligge og rode for meget rundt med det ;)

Skrev "Ti ting om mig", hvis der er noget der er ligeså nysgerrige som mig og har samme lyst til at snage i folks privatliv ;)

 

10. OKTOBER 2004 - nat

Klokken er snart to og jeg sidder stadig og laver side... Havde helt glemt hvor godt det føles at starte en helt ny side op :P Der er stadig intet indhold, men jeg har lavet sider med undermenuer...

 

9. OKTOBER 2004

Installerede Gimp i en ny version i går hvilket betyder at jeg kunne lave et banner til at putte i toppen af en hjemmeside! (førhen kunne jeg ikke lege med jpeg-billeder) og så blev jeg jo også nødt til at lave en hjemmeside ;)

Har længe haft planer, men det bliver jo aldrig rigtigt til noget... hader bare at alt mit Harry Potter-stof ligger og småflyder inde på dullesiden :S

Nå, designet er her, men der er kun en forside indtil videre... har dog fundet ud af hvordan navigationen skal være, tjekkede med mine kusiner og de siger det er ok.

 

Tekst og design på denne side tilhører Thyme © 2004-2013

Personer, navne og univers tilhører J.K. Rowling © 1997-2013

 

Link mig: